Настъпва ли началото на края на смартфоните? Твърдението може да звучи смело,

...
Настъпва ли началото на края на смартфоните? Твърдението може да звучи смело,
Коментари Харесай

Дали 2018 г. ще бъде началото на края за смартфоните?

Настъпва ли началото на края на смарт телефоните? Твърдението може да звучи самоуверено, неуместно даже, само че към този момент има доказателства за идната вълна от устройства, които ще носим и ще командваме, употребявайки гласовете си. Преходът от смарт телефони към други интелигентни носители - слушалки, които имат биометрични датчици и високоговорители; пръстени и гривни, които могат да усетят нашето движение; очила, които записват и демонстрират информация - вечно ще трансформират метода, по който претърпяваме света, пишат редакторите на издание Inc.

Тези интелигентни носители оферират повече от интелигентен хардуер. Те дават обещание нов тип цифрова действителност. Facebook, Гугъл, Microsoft, Baidu, Alibaba, Snap, Tencent и Apple оповестиха обилни вложения в добавена действителност (AR) - цифрово покритие на физическия свят. AR към този момент се появи на нашите мобилни устройства под формата на приложенията Pokemon Go и Snapchat. Но AR става още по-интересна, откакто стартира да черпи от нашите персонални данни.

Една от най-важните трендове, произлизащи от тази технология, е маркетингът " едно към едно " - т.е. даване на допустимо най-хубавата информация в абсолютно точния подтекст до всеки консуматор, без значение от устройството, което употребява сега. Чрез съчетание на местонахождение и обекти в сходство с нашите календари, нашите контакти и даже нашите биометрични данни, идната вълна от AR ще бъде проектирана особено за всеки от нас.

AR ще предложи на потребителите превъзходен метод да тестват продуктите и услугите, които биха желали да закупят, без значение дали това са облекла, мебели или уреди, стига компаниите, които ги създават и предлагат да поддържат това равнище на персонализиране. Всеки консуматор ще стане част от историята на дадена компания и то в действително време.

Всичко това значи, че в недалечното бъдеще ще създадем физическото и цифровото царство взаимозаменяеми. 

Мислите че смарт телефоните са пристрастяващи? Още  нищо не сте видели.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР